top of page

Un detall pels nostres fillols i filloles lectores de 1r

Hola de nou, classe Farigola!


El proper divendres 22 de maig és el dia que ens acomiadem dels nostres fillols i filloles lectores de 1r de primària. Vam decidir que els hi volieu fer un detall, com a padrins i padrines lectores, perquè s'enrecordessin de vosaltres.

Tinc una proposta per fer-vos, molt divertida i una mica esbojarrada.


Us heu fixat quina imatge acompanya l'entrada del bloc d'avui? No us ha sorprès que, al mes de maig, apareguin els gegants de Carnaval al nostre bloc? Doncs mireu, té una explicació. Avui us vull presentar un recurs que us permetrà crear contes bojos!!! Com els nostres gegants de Carnaval!!! Podeu crear un conte i regalar-lo al vostre fillol o fillola. Què us sembla la idea?



Quan hi entreu, veureu que el seu funcionament és senzill. Si teniu algun dubte o problema, em podeu enviar un correu i us ajudaré.


Podeu crear un conte o, si us ve de gust, en podeu crear dos o tres... Ja veureu que podeu posar nom als personatges i escollir què voleu que apareixi a la vostra història. Llavors, els compartirem a la classe i, cadascú, n'haurà d'escollir un per regalar-li al seu fillol o fillola. Cadascú podrà decidir si vol donar-li el que ha creat o bé, si el vol modificar. D'aquesta manera, tindran un record del seu padrí o padrina lectora.


El dilluns a l'escola n'acabem de parlar.


Bon cap de setmana!





12 visualizaciones0 comentarios

Entradas recientes

Ver todo
bottom of page